Stævner

Individuelle stævner

Alle ungdomsspillere i Kolding BK tilbydes deltagelse i individuelle stævner.

Individuelle stævner giver gode sportslige oplevelser og er med til at udvikle spilleren til højere niveau.
Individuelle stævner giver ligeledes sociale oplevelser, hvor der knyttes venskaber på tværs af klubberne.

Gennem individuelle stævner optjenes point til ungdomsklassifikationen. Nye spillere starter i D-rækken og efterhånden som der optjenes point rykkes videre til CBA og for de ældre årgange M og E.

På badmintonplayer.dk kan du finde de stævner der afvikles i din årgang og række.
Som begynder er det muligt at finde mange gode stævner i lokalområdet, men efterhånden som du rykker op i rækkerne må du regne med at skulle køre lidt længere for at der er spillere nok til oprettelse af rækkerne.

Som spiller skal du slev sørge for at melde dig til stævner. Vi opfordrer vores spillere til at komme ud til mange stævner og forsøge sig i såvel single, double og mix.
Du kan aftale med en fra egen klub eller fra en anden klub at I skal spille double sammen, eller du kan melde dig til med x-makker, så prøver arrangørerne at sætte jer sammen.
Ret hurtigt lærer du mange at kende og I aftaler måske at spille sammen, køre sammen mm.

Stævnetilmelding og betaling (online) sker via Badmintonplayer

Klubben yder desværre ikke tilskud til stævner.

HUSK i Kolding BK prioriterer vi holdkampe højt og disse kommer forud for individuelle stævner. Du kan altså ikke spille stævner i weekender hvor du skal spille holdkamp. Du er selv ansvarlig for ikke at melde til stævner, hvor du skal spille holdkampe. Kontakt evt. holdleder hvis du er i tvivl. Holdkampsweekender i BD fremgår ligeledes af badmintonplayer.