Elite

For at støtte udviklingen af lokale badmintontalenter indgår Kolding Badminton Klub i et tæt samarbejde med Kolding Kolding Kommune (Kolding Talent).  Kolding Kommune er en Team Danmark elitekommune.  

Kolding Badminton Klub er en del af Kolding Elite og har siden 2010 indgået i samarbejdet  med Kolding Elite.  I dag er badminton en af  5 prioriterede idrætsgrene i kommunen.

Det betyder, at KBK tilbyder badmintontalenter i folkeskolen optagelse i Brændkjærskolens sportsklasser (7. – 10. klasse).  Der er informationsmøde samt ansøgningsfrist hvert år i januar vedrørende det kommende skoleår på Brændkjærskolen. 

Talenter i ungdomsuddannelse, på en videregående uddannelse eller på sabbatår kan søge om optagelse som Kolding Talent. Hvis du skal på en ungdomsuddannelse vælger du selv om du vil gå i en eliteidrætsklasse på Munkensdam Gymnasium eller IBC, en anden linie på Munkensdam eller IBC, eller på Kolding Gymnasium eller Hansenberg. Kolding Talent elever har 2 ugentlige morgentræninger med badminton, min. 2 ugentlige styrketræningspas, fysioterapeut, kostvejledning, mentalvejledning og flere årlige fælles seancer med andre Kolding Talent elever.  Yderligere er der mulighed for botilbud ved Metropolis by the Marina. Deltagelse i Kolding Talent ordningen er brugerbetalt.

Morgentræninger med badminton for Brændkjær og Kolding Talent elever foregår i Kolding Ketcher Center tirsdag og torsdag kl. 7.30 – 9.15.

Du kan læse mere om de forskellige ordninger på Kolding Elites hjemmeside:  https://www.kolding.dk/borger/kultur-fritid-frivillighed/fritid-og-idraet/kolding-elite/sport-og-uddannelse/

Har du spørgsmål vedr. Brændkjær eller Kolding Talent, så kontakt eliteansvarlig Pia Holberg på tlf. 31785700, eller mail til:  pckbk@hotmail.com