Spil Badminton

Badminton – en sport for alle.

I Danmark har badminton længe været en populær folkeidræt. Børn, voksne, familier og mennesker med handicap kan alle dyrke badminton, hvilket cirka 400.000 spillere allerede gør rundt omkring i landet.

Regelmæssig motion anerkendes som en af de vigtigste kilder til velvære og et godt helbred. Forskning viser derudover, at badminton synes at være en af de sundeste sportsgrene.

“Grib ketcheren, hvis du vil leve længere. Det er beskeden fra et internationalt forskerhold, hvis nye resultater viser, at sportsgrenene badminton, tennis og squash forlænger dit liv mest i forhold til blandt andet cykling, løb og fodbold.”

(Kilde: https://videnskab.dk/krop-sundhed/tennis-og-badminton-forlaenger-livet)

Den tidligere topspiller i Danmark Niels Christian Kaldau, som i dag er diplomlæge i idrætsmedicin og afdelingslæge på Artroskopisk Center på Hvidovre Hospital, har til dgi.dk udtalt:

“Et studie fra Umeå Universitet i Sverige har vist, at badmintonspilleres knogler er markant stærkere end ishockeyspilleres. Stærkere knogler kan i alderdommen være med til forhindre knogleskørhed. Vi ved ikke, om ældre, der har dyrket ketchersport får færre brud. Men vi ved, at hvis man som ung har en høj knogletæthed, så er man bedre rustet, når man bliver gammel.”  (Kilde: https://www.dgi.dk/badminton/badminton/artikler/ketsjersport-nedsaetter-risikoen-for-tidlig-doed)

    Det er derfor en rigtig god idé at blive medlem af Kolding Badminton Klub.

    Som medlem kan du indgå i én af følgende medlemsgrupper:

   * Motionist      * Ungdomsspiller      * Seniorspiller      * Veteran