Invitation til at være frivillig til Thomas Cup og Uber Cup 2020 i Aarhus

Til alle medlemmer af Kolding Badminton Klub

Dette er en invitation til at få en oplevelse for livet – i hvert fald, hvis man er badminton entusiast;-).

Som det nok er bekendt, så er det nu helt sikkert at TC/UC bliver gennemført i Aarhus i perioden fra den 9/10-17/10 2021. Højbjerg, AB og Viby badminton klubber, har fået opgaven at skaffe frivillige, som der skal bruges ganske mange af, og derfor håber vi, at mange i KBK vil tilmelde sig. Alle frivillige får selvfølgelig muligheden for at komme gratis ind til denne fuldstændig fantastiske begivenhed – på dagene, hvor man er frivillig, men også til alle andre dage, hvis man er frivillig i 3 x 6 timer. Vi har brug for frivillige i perioden fra den 4/10 til og med den 17/10. Tilmelding sker ved følge dette link: http://volunteer.badmintonplayer.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte frivilligtu2020@gmail.com 

På vegne af

Lokalarrangørerne AB, Viby og Højbjerg

 Michael Locht, Højbjerg