Corona update 10. December

Kære alle,

Læs venligst nedenstående retningslinjer ift. hvordan vi i KBK foreløbigt forholder os ift. de nye Coronaregler gældende fra 11. December.

Efter introduktionen af de seneste corona-restriktioner vil vi her opsummere, hvad det betyder for deltagelse i træning i KBK 

For spillere, der bor i en af de berørte kommuner gælder det, at de ikke må deltage i træninger.

For spillere, der bor i Kolding eller en anden ikke-berørt kommune gælder det, at de gerne må deltage i træninger som normalt. Dog er det et krav, at man ikke i den samme periode deltager i træninger i en berørt kommune.

For spillere, som “flytter hjem” til Kolding i forbindelse med juleferie, gælder det, at de må deltage i træning, når de har fået foretaget en negativ coronatest.

Vær opmærksom på at disse regler indtil videre gælder frem til 3. januar. 

Der kommer en særskilt besked til de berørte spillere i forhold til morgentræning for KEA og Brændkjærelever, når der er en afklaring med kommunen.

Følgende retningslinjer gælder fortsat.

Når du går ind af døren til Kolding Ketchercenter SKAL alle over 12 år bære mundbind.  Mundbind tages først af når, man starter opvarmningen og tages på igen med det samme man er færdig med at træne.

For alle gælder, at man først må møde ind i hallen umiddelbart før ens træning starter og man skal forlade hallen umiddelbart efter ens træning slutter.

Ungdom og morgentræning:  her fortsætter holdkampe og stævneaktivitet som hidtil planlagt.  Der vil ligeledes være et ændret setup på styrketræning om mandagen.  De berørte spillere får direkte besked. Vær venligst opmærksom på at forældre IKKE har adgang i hallen ifm. træning.  Forældre kan sidde i cafeteriet på 1. sal.

Senior:  Ungsenior træning på KG om mandagen fortsætter, da alle deltagere er max. 21 år

Øvrige senior hold meldes ud på senior FB side senest i løbet af mandag den 26. oktober.  De fleste seniorspillere er under 21, så der bliver ændringer i seniortræningen, men den aflyses ikke.

Motionister:  Der må kun være 10 spillere i hallen af gangen. Alle baneformænd bliver hurtigst muligt kontaktet af motionistansvarlig Leon Elmkjær, så der kan laves en fordeling, så alle har mulighed for at komme til at spille.

Veteraner:  Der bliver lavet en turnus, så der max er 10 spillere i hallen af gangen.  Ina Thomsen kontakter veteraner.

Løsbanebooking:  der vil være mulighed for klubmedlemmer at booke baner i begrænset omfang. Der må ikke være flere spillere end max 4 pr. løsbanebooking.

HUSK:  max 50 i hallen, når der er tale om ungdomsspillere og max 10 i hallen, når der er tale om voksne fra 22 år.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Kolding Badminton Klub