Invitation som frivillig hjælper

Dette er en invitation til at få en oplevelse for livet – i hvert fald, hvis man er badminton entusiast;-).

Som det nok er bekendt, så er det nu helt sikkert at TC/UC 2020 bliver gennemført i Aarhus i oktober – nærmere betegnet fra den 3/10 til den 11/10. Højbjerg, AB og Viby badminton klubber, har fået opgaven at skaffe frivillige, som der skal bruges ganske mange af, og derfor skriver vi til dig i håbet om, at du vil sprede det glade budskab i din klub. Alle frivillige får selvfølgelig muligheden for at komme gratis ind til denne fuldstændig fantastiske begivenhed – på dagene, hvor man er frivillig, men også til alle andre dage, hvis man er frivillig i 3 x 6 timer. Tilmelding sker ved følge dette link: http://volunteer.badmintonplayer.dk

 

Vi håber, at du vil hjælpe med at gøre dette til den oplevelse, som den fortjener ved at sende beskeden rundt i jeres klub, så vi kan få alle de frivillige som det kræver at gennemføre et så stort arrangement.

På vegne af

Lokalarrangørerne AB, Viby og Højbjerg

Michael Locht
Højbjerg