Køn en støttepakke

Kolding Badminton Klub har brug for din hjælp – køb en støttepakke (se vedhæftningen).

Corona-situationen har store konsekvenser også for Kolding Badminton Klub, og vi har brug for din støtte, så klubbens udvikling kan fortsætte. Situationen følges nøje ift., hvornår vi kan komme i hallen igen og det bliver meldt ud, så snart der er nyt heromkring. 
I mellemtiden har der nu i 3 uger været tilbudt frivillig udendørs træning for ungdoms og seniorspillere – selvfølgelig efter sundhedsstyrelsens retningslinjer med max. 10 personer samlet af gangen, behørig afstand osv.

Badmintonhilsner
Bestyrelsen i Kolding Badminton Klub

Kolding Badminton Klub har brug for din støtteSom alle andre, er vi i Kolding Badminton Klub også ramt i denne Corona...

Gepostet von Kolding Badminton Klub - KBK am Samstag, 23. Mai 2020