Resultater 2 og 3 holdet

Vi har fået en af de unge spillere på vores 2 hold,
til at give input til kampens resultat. Tak Carlo 🙂

Opsummering af Kolding – Esbjerg
Vi træder ind til kampen som 1’er i puljen efter at have vundet vores første to kampe. Vi møder et super stærkt og rutineret hold, der har været med på højt plan i mange år. Allerede så tidligt som sidste sæson, tabte vi 11-2 til dem, så vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Trods vores unge alder formodede vi at hive en god sejr på 8-5 hjem. Kampen startede enormt godt, efter at første sæt blev vundet af Kolding på alle tre baner. Spændingen steg dog, og efter singlerne var stillingen 4-4, der var derfor lagt op til en spændende afslutning. Og spændende blev det også, 3 ud af de 5 sidste kampe blev afgjort med 19 i sidste sæt til Koldings fordel. Hjemmebanen og stemningen i hallen var god, og var helt bestemt en faktor og grund til at Kolding hev sejren hjem.

3 holdet vendte tilbage fra Svendborg med et ærgerligt 9-4 nederlag. Hvis man vil se de enkelte resultater og sætcifre, kan de ses via disse link: